A fresh and surprising summer salad with a delicious peachy dressing sauce! The idea came to me as I was putting together one of my usual batch cooking salads, which are my summer staple food : chilled pasta, lots of fresh veggies and a little bit of cheese. This combination is one of the most delicious ever!
Une salade surprenante avec une délicieuse vinaigrette à la pêche! L'idée m'est venue en essayant de varier un peu mes salades habituelles, que j'aime faire en grande quantité en début de semaine. Des pâtes, des fruits et légumes frais et un peu de fromage, le mélange parfait!
Ingredients for 2
2 servings of cooked and chilled pasta
2 ripe peaches
A few ping radishes
goat cheese
fresh herbs (thyme and basil)
pepper
salt
3tablespoons of water
3 tablespoons of apple cider vinegar
1 tablespoon of Dijon Mustard
3 tablespoons of plain oil
In a blender, combine the water, oil, vinegar, mustard and one of the
peaches. Blend to a smooth dressing sauce, and add salt and pepper to
taste. If it is too thick, add a little water.
In a bowl, add the basta, a few sliced radishes, the thinly sliced peach
and goat cheese dices. Add the chopped herbs and serve with the sauce.
Ingrédients pour 2
2 portions de pâtes cuites et froides
2 pêches mûres
1 poignée de radis roses
Une demi-bûche de fromage de chèvre
quelques herbes fraîches (thym et basilic)
poivre
sel
3 cuillères à soupe d'eau
3 cuillères à soupe de vinaigre de cidre
1 cuillère à soupe de moutarde
3 cuillères à soupe d'huile de tournesol
Dans un blender, mixer une pêche avec l'eau, le vinaigre, la moutarde, une
pincée de sel et de poivre, et l'huile. Si la sauce est trop épaisse, ajouter
un peu d'eau.
Dans un saladier, mélanger les pâtes, les radis coupés en tranches, la pêche
finement coupée, les herbes hachées et le fromage en dés. Servir avec la sauce
à part.
BON APPETIT ^^
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